Vacature Office Manager Sales

Office Manager Sales
Nieuwe rol! Jij bent als Office Manager Sales hoofdzakelijk bezig met de commerciële taken, maar er is meer! Het is een veelzijdige functie, gebaseerd op commercie en administratie. Ook zorg je er -bijvoorbeeld- voor dat de recruitment loopt en dat de medewerkers zich verder ontwikkelen. Je hebt met meerdere afdelingen contact en ook met onze relaties. Dit maakt dat je als je van interactie met mensen houdt, je zeker aan je trekken zal komen!

Dit ga je doen:
▪ Sales helpen met aanbiedingen voor onderdelen en onderhoud + online marketing (50%)
▪ Recruitment, beursdeelnames organiseren en klantcontact (25%)
▪ Administratie, werkbonnen, facturatie, orders en bestellingen verwerken (25%)

Hierop kun je rekenen:
Onze kernwaarden zijn samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. Zo hebben we weinig management nodig en krijgt iedereen vrijheid in zijn of haar werk. We zeggen graag ja tegen een verzoek van een medewerker. Er is bij ABATO veel afwisseling en zelfstandigheid. Verder werken bij ABATO medewerkers met allerlei, veelal technische, achtergronden. Er is een sfeer waarin we steeds voor elkaar en zeker ook voor de klanten klaar staan. We houden ons aan de inkomstenkant bezig met noodstroomaggregaten en scheepsmotoren. We ontwerpen en bouwen veel in eigen huis. De klanten bevinden zich in meerdere landen.

Ook is er een bijna onbegrensd ontwikkelingsbudget. Verder is er een jaarlijkse bonus op basis van winst en prestaties van de medewerker. Je hebt een 38,25-urige werkweek met 25 vakantiedagen en 2 ADV dagen plus een goede PMT pensioenregeling! Ook is er ruimte voor gezelligheid tijdens -bijvoorbeeld- de wekelijkse borrel en verschillende uitjes per jaar.

Jouw doorgroeimogelijkheden:
Er liggen kansen om vanaf de start met belangrijke accounts en contracten bezig te zijn. Bij ABATO krijg je snel verantwoordelijkheden. Ook in het contact met klanten en leveranciers wordt je getraind maar krijg je ook alle ruimte. Bij ABATO leer je al doende verschillende marktsectoren kennen. We werken van de agrarische- tot de zorgsector. We zijn in meerdere landen actief, zeker ook in Duitsland. Je krijgt alle ruimte je te ontwikkelen in een richting die je het beste bij je persoonlijke voorkeuren aansluit.
Dit breng je mee: Een afgeronde MBO+ opleiding, liefst met ervaring. Kennis van Duits, ervaring in sales of recruiting wordt gewaardeerd.

Collega aan het woord:
“Bij ABATO werken we graag met elkaar samen. Er is een open cultuur waarin we elkaar van alles en nog wat op de hoogte houden. Er wordt onderling ook best veel gebeld. Dit maakt dat iedereen wel weet wat er gaande is. Een voorbeeld van goede samenwerking is dat we laatst met het hele team zo’n beetje de hele nacht doorgewerkt hebben om een project af te krijgen“ Dat was ook nog eens heel gezellig natuurlijk.”
Solliciteren: een mailtje sturen naar peno@abato.nl of even bellen met 088-2228600 is voldoende, je krijgt altijd binnen 2 werkdagen een reactie!

nl Dutch
X