Siyang spare parts

De Siyang motoren zijn de meest toegepaste reddingssloepmotoren en voldoen aan de strenge S.O.L.A.S. (Safety Of Life At Sea) eisen. ABATO Motoren levert twee modellen. Dit gaat om de 380J-3 motor en de N485J motor.

Naast volledige Siyang motoren levert ABATO ook alle originele onderdelen van deze Siyang motoren. Wij bieden een volledig assortiment aan met originele spare parts die speciaal zijn geproduceerd om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Siyang.

Hieronder vindt u een opsomming van veel voorkomende originele spare parts die wij snel kunnen leveren.

  • Filters: Dit omvat oliefilters, brandstoffilters en luchtfilters.
  • Pakkingen en afdichtingen: Deze zorgen voor goede afdichtingen tussen verschillende onderdelen, voorkomen lekkages en zorgen voor een efficiënte werking van de motor.
  • Zuigers, cilinderbussen en zuigerveren.
  • Brandstofinjectoren en verstuivers.
  • Koelsysteemonderdelen: Dit omvat onderdelen zoals waterpompen, thermostaten en radiatoren.
  • Elektrische componenten: Dit omvat startmotoren, dynamo’s en elektrische bedrading.
Waarom originele Siyang spare parts?

Het gebruik van originele Siyang spare parts biedt verschillende voordelen. Ten eerste garandeert het je de kwaliteit en betrouwbaarheid van de spare parts. De levensduur en de prestaties van de motor worden hierdoor verbeterd. Door originele spare parts van Siyang te gebruiken, kun je erop vertrouwen dat de onderdelen voldoen aan alle strenge kwaliteitsnormen die het met zich meebrengt.

Daarnaast produceert Siyang onderdelen die ontworpen zijn om perfect te passen bij hun motoren. Dit zorgt voor een goede compatibiliteit en prestaties. Hierdoor worden mogelijke problemen met pasvorm en functionaliteit geminimaliseerd.

Doordat wij bij ABATO Motoren een groot assortiment hebben aan Siyang spare parts, kunnen wij spare parts direct leveren. Hierdoor kunnen wij vaak snelle levertijden garanderen.

Meer informatie?

Wilt u graag wat meer informatie krijgen of wilt u een vrijblijvende offerte toegestuurd krijgen voor uw spare parts. Stuur ons een e-mail naar: spares@abato.nl, Bel naar: +31 (0)88 2228600 of vul hieronder het invulblad in.

    nl Dutch
    X