Stage Sales

Meewerk- of Afstudeerstage | Student CE / IBL / ORM / Salesgericht

Opdracht A    Spare parts ABATO Motoren optimaliseren
Het optimaliseren van het salesproces binnen ABATO Spare parts; hoe kan deze tak van het bedrijf efficiënter werken qua verkoop? Daarnaast zul je meewerken aan diverse offertes voor klanten, meewerken aan het behouden van klantrelaties en écht deel van het sales team zijn.

Opdracht B    Oriënteren op de Duitse markt
Binnen ABATO motoren zijn we zeer actief in het bedienen van klanten door de hele BeNeLux, echter willen we graag gaan opereren in de Duitse markt omdat we weten dat hier veel potentie in zit. We zijn op zoek naar een onderzoek naar het marktpotentieel met daarbij een plan om hierin te opereren.

Opdracht C    Kansen voor de Datacentermarkt
De Datacentermarkt kent ons nog onvoldoende, terwijl wij hen veel kunnen bieden. Hoe kunnen we dit gaan aanpakken?

Opdracht D    Keuze opdracht in overleg
Is er iets wat jou zelf interessant lijkt, wat toepasselijk is in jouw studie en tegelijkertijd relevant voor ons? Alles is bespreekbaar!

ABATO Motoren is een internationaal georiënteerd bedrijf dat waarde creëert voor klanten door producten voor energieopwekking te ontwerpen, bouwen en onderhouden. Zo staan wij (vóór COVID-19) op beurzen in Nederland, Duitsland en België. Daarnaast importeren wij producten uit China, Turkije, Frankrijk en Italië. We creëren waarde door eigen productie maar ook door het bieden van service en de verkoop van motoren en onderdelen.

De marketing- en sales afdeling bestaat uit vier personen en daarnaast hebben wij een website programmeur/specialist in dienst. Wij werken met een CRM systeem genaamd Teamleader, gebruiken KING en Outsmart als service/ordersysteem, WordPress als CMS systeem en hebben iedere week één productiemeeting en twee salesmeetings waar jij ook aan deel zal nemen.

Wat bieden wij jou?
ABATO Motoren is een groeiend bedrijf met een open bedrijfscultuur en professionele begeleiding. Je krijgt een plaats binnen ons jonge, gezellige maar hardwerkende team + marktconforme stagevergoeding.

Ben je enthousiast en past deze stage bij jou? Vul dan het formulier hieronder in, neem contact op via info@abato.nl of (beter nog) neem telefonisch contact op via 088-2228600. We kijken uit naar je reactie!

nl Dutch
X