Vacature Service Engineer

Service Engineer – Fulltime
Een noodstroomaggregaat bij een productiebedrijf of een agrarisch bedrijf. Ze staan meestal ‘stand-by’ maar als de stroom uitvalt, dan moeten ze meteen aanspringen! Daar zorg jij voor, samen met de werkvoorbereider en de binnendienst. Door het doen van goed en tijdig onderhoud, blijven de machines van onze klanten in topconditie!

Dit ga je doen:

  • Jouw focus ligt op het in topconditie houden van noodstroomaggregaten
  • Je bent zelfstandig maar werkt ook vaak met z’n tweeën
  • Je bent het aanspreek punt voor de klant op locatie
  • Je vangt storingen mee op en coördineert ze
  • Je bent zowel op de locatie als af en toe op de werkplaats of op kantoor werkzaam.

Hierop kun je rekenen:
Veel afwisseling en zelfstandigheid. De locaties zijn steeds anders, je hebt veel vrijheid en je komt overal!

Verder werken bij ABATO veel jonge mensen met allerlei veelal technische achtergronden.
Er is een open sfeer waarin we altijd voor elkaar klaar staan. Je krijgt de beschikking over een bus, laptop, telefoon, tablet en een goede set gereedschap waarmee je je kennis in de praktijk kunt brengen!

Onze kernwaarden zijn vrijheid en verantwoordelijkheid nemen. We zeggen graag ja tegen een verzoek van een medewerker. Ook is er een bijna onbegrensd ontwikkelingsbudget. Verder is er een jaarlijkse bonus op basis van winst en prestaties van de medewerker. Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen en een hele goede overurenregeling. Ook is er tijd voor gezelligheid tijdens -bijvoorbeeld- de wekelijkse borrel.

Jouw doorgroeimogelijkheden:
Er liggen kansen om meer de verkoopkant op te gaan maar ook doorgroeien naar een technische functie op kantoor behoren tot de mogelijkheden. Je kan dan als werkvoorbereider of meer met technische ontwikkeling bezighouden.

Dit breng je mee:
Minimaal een mbo 3-diploma autotechniek, elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar niveau op basis van werkervaring.
Bij voorkeur ervaring als monteur binnen de industriële automatisering.
Bij voorkeur kennis van motoren, machines en automatisering.
VCA Basis. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.
Een autorijbewijs

Collega aan het woord:
Bert: “Soms als je dienst hebt, moet je opeens ergens heen om een storing op te lossen, al komt dat niet zo vaak voor. Het gevoel dat alles dan weer goed werkt als je naar huis rijdt, vind ik geweldig. Ook vind ik het persoonlijke contact met de klanten leuk en dat je bij allerlei verschillende bedrijven mag werken.“

Als je interesse hebt kun je solliciteren via het formulier hieronder of mailen naar peno@abato.nl. Bij vragen kun je altijd mailen of bellen naar 088 2228600

nl Dutch
X