Vacature Proposal Engineer

Proposal Engineer – Fulltime

Wil jij een plekje veroveren binnen ons Salesteam en meewerken aan de successen van een groeiend bedrijf? Ga dan aan de slag als Proposal Engineer in ons gezellige team in Den Bosch! Nieuwsgierig wat we je te bieden hebben? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

Je bent het visitekaartje van onze organisatie. Je bent veel met onze klanten in gesprek en weet deze van adviezen te voorzien. Een stukje technische kennis is daardoor belangrijk. Geen zorgen, hier willen we je alles over leren. Je volgt nieuwe aanvragen op en stelt offertes op maat op. Je onderhoudt het contact met onze klanten en maakt plannen om nieuwe klanten te benaderen. Daarmee weet jij als geen ander hoe je ons serviceportfolio moet uitbouwen of updaten. Een stukje marketing komt daar dan ook bij kijken.

Als Proposal Engineer werk je nauw samen met collega’s. Je bent de schakel tussen de klant, onze Engineers en de Financiële afdeling. Wij zijn regelmatig op beurzen te vinden. Ook dit hoort bij jouw takenpakket. Je kunt deze voorbereiden, maar vind het ook leuk om deze bij te wonen. Al met al een diverse functie, waar je je nooit in hoeft te vervelen!

Wat we jou bieden

  • Een goed salaris passend bij je werkervaring en opleidingen;
  • Een baan voor 38,25 uur in de week;
  • 8% vakantietoeslag;
  • 25 vakantiedagen;
  • Per jaar bouw je 2 ADV dagen op;
  • Een goede PMT-pensioenregeling;
  • Een ontwikkelingsbudget dat voor iedereen actief wordt ingezet.

Wat neem je mee

  • Afgeronde mbo- of hbo-opleiding in een commerciële richting;
  • Je bent gestructureerd, flexibel, stressbestendig en zelfstandig;
  • Je bent leergierig en wil jezelf verder ontwikkelen op commercieel gebied.

Over ABATO Motoren

ABATO Motoren is in diverse landen actief van de agro- tot de zorgsector. Wij maken al 18 jaar motoren en zijn uitgegroeid tot een organisatie die op steeds meer gebieden deze motoren is gaan leveren. We werken samen met ruim 30 collega’s en tellende, want we groeien snel. Onze kernwaardes samenwerken en verantwoordelijkheid nemen staan bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor hebben we binnen ABATO Motoren een open en vrije cultuur. We denken graag mee met jouw wensen. Onze collega’s staan voor elkaar klaar en we helpen waar het kan. We houden van gezelligheid en maken ruimte voor een wekelijkse borrel en hebben regelmatig een personeelsuitje waar we allemaal samen komen.

Ben jij de enthousiaste Proposal Engineer die wij zoeken? Reageer dan snel door een mailtje te sturen naar peno@abato.nl met je cv en motivatie, dan krijg je binnen één werkdag reactie van ons! Mocht je nog vragen hebben zijn wij te bereiken op 088-2228600.

nl Dutch
X