Offshore generators for main windmill park contractor

ABATO heeft weer een partij offshore generatorsets geleverd. Deze zijn onderworpen aan een valtest en zijn volledig DNV gecertificeerd voor offshore hijsen. De motor is een Baudouin 4M06 motor, de dynamo is een Linz Electric S.p.A. PRO serie met marine coating. Het vermogen is 20 kVA.

Dankzij offshore generatoren heeft u hoge energiecapaciteit op locatie, terwijl tegelijkertijd de veiligheid op ieder moment gewaarborgd wordt. De generatoren van ABATO Motoren zijn namelijk voorzien van gecertificeerde DNV hijsframes en voldoen aan de hoogst geldende milieu- en veiligheidseisen. Uiteraard is het afhankelijk van de gewenste toepassing welke offshore generatoren u nodig heeft. Wat voor vermogen wordt er gevraagd op de offshore locatie? Voor welke tijdsduur heeft u de generatoren op diesel nodig? Op basis van deze vragen bekijken we welke generator het best bij uw wensen past.

Bekijk het DNV certificaat van onze frames hier

Meer weten?

Voor meer informatie over onze scheepsmotoren, generatoren en voor eventuele aanvragen verwijzen wij u graag door naar onze maritiem- of contactpagina door op de knop hieronder te klikken. U kunt natuurlijk ook direct een mail sturen naar info@abato.nl of bellen naar +31 (0)88 2228600.
nl Dutch
X