Vacature Office Manager Finance

Office Manager Finance
Nieuwe rol! Jij bent als Office Manager Finance het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers bij het jonge dynamische team van ABATO Motoren. Je ben vooral bezig met ondersteuning van finance, sales en servicesupport. Omdat we een veelzijdige en groeiende organisatie zijn, past een collega die snel kan schakelen het beste bij ons bedrijf.

Dit ga je doen:

  • Jouw focus ligt op het ondersteunen van de financial controller. Je zorgt dat de belangrijke basis taken goed verlopen. Klantcontact vind je ook leuk (40%)
  • Je werkt samen met sales door bijvoorbeeld een aanbieding te maken of onderdelen te versturen (30%)
  • Binnen de serviceafdeling spring je bij voor het bestellen van materialen en administratieve taken (30%)

Hierop kun je rekenen:
Veel afwisseling en zelfstandigheid. De klanten bevinden zich in meerdere landen. We houden ons bezig met service, productie en doorverkoop. Er is een sfeer waarin we steeds voor klanten klaar staan maar zeker ook voor elkaar.  

Onze kernwaarden zijn vrijheid en verantwoordelijkheid nemen. We zeggen als bedrijf graag ja tegen een verzoek van een medewerker. Ook is er een bijna onbegrensd ontwikkelingsbudget. Verder is er een jaarlijkse bonus op basis van winst en prestaties van de medewerker. Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen + een uitstekende pensioenregeling! Elke vrijdag is er een borrel.

Jouw doorgroeimogelijkheden:
Er liggen kansen om met het bedrijf mee te groeien. Omdat het bedrijf zo breed georiënteerd is, kun je ervaringen opdoen op allerlei gebieden. Ook kan je bijvoorbeeld naar verkoop doorgroeien of een rol krijgen met meer verantwoordelijkheid.

Dit breng je mee:
Een afgeronde MBO-4 of hbo-opleiding. Veelzijdigheid en talenkennis zijn een groot voordeel, zeker als je de Duitse taal spreekt.

Collega aan het woord:
“Tijdens mijn tijd hier heb ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid gekregen waardoor ik mezelf echt heb kunnen ontwikkelen. Daarnaast heeft het feit dat ik de mogelijkheid heb gekregen tot het volgen van cursussen ook bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Om te solliciteren op deze vacature kun je het formulier hieronder invullen of je CV en motivatie mailen naar peno@abato.nl

Bureaus: acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

nl Dutch
X