Beurs report Maritime industry

Maritime industry vond dit jaar plaats van 17 tot en met 19 mei in Gorinchem. Dit jaar was ons voornaamste doel om Baudouin’s Stage V en IMO3 producten onder de aandacht te brengen. Door de gunstige plek in combinatie met de indrukwekkende motoren trok de stand veel aandacht en hebben we veel leuke en productieve gesprekken kunnen voeren. We willen dan ook iedereen die onze stand heeft bezocht bedanken en hopen u allen volgend jaar weer te zien!

Benieuwd naar ons assortiment?

ABATO Motoren levert en onderhoud veel verschillende merken scheepsmotoren. Bij interesse kunt u ons aanbod bekijken en vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.
 

Stage V & IMO III

De M26.3 familie is recentelijk IMO-III gecertificeerd door Moteurs Baudouin. Deze motoren zullen begin 2022 ook als Stage V beschikbaar zijn. Momenteel kunnen we u deze motoren dus al aanbieden. Er zullen meer modellen volgen, zowel met meer- als minder vermogen. Er is veel belangstelling voor de IMOIII en Stage V oplossingen van Moteurs Baudouin in de Europese markt. Mede omdat het in de basis echte scheepsmotoren zijn. Zo worden er momenteel vijf 6M26.3 motoren ingebouwd voor diesel-elektrische aandrijving bij een Nederlandse werf.

Door het gebruik van moderne ECU aangestuurde common-rail technologie en hoge toegestane tegendruk is een zeer compact nabehandelingspakket mogelijk. Ook is de emissie na de turbo al lager dan bij een mechanische ingespoten motor, waardoor het nabehandelingspakket compact kan zijn. Maar ook het verbruik is door de common-rail technologie veel lager, zeker in deellast. Niet onbelangrijk met de stijgende brandstofprijzen!

Het DOC-DPF-SCR combi Stage V pakket voor de grote V12 motor van 1650 pk is slechts 62 cm hoog. De plaatsing en oriëntatie van het pakket is flexibel, zodat het bijna overal gepositioneerd kan worden waar het maar in de machinekamer past. Daarbij is het Stage V afgasbehandelingspakket eenvoudig te onderhouden, doordat het opengeschroefd kan worden en de elementen kunnen dan eenvoudig worden vervangen voor reiniging. Echt een degelijke oplossing! 

De M26.3 common rail modellen zijn compleet verbeterde versies van de beproefde en bekende mechanische M26.2 voorganger. Deze motoren zijn allemaal voorzien van inspectiedeksels en losse voeringen. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat er groot onderhoud eenvoudig aan boord gedaan kan worden. Tevens heeft de motor watergekoelde spruitstukken en turbo’s wat er toe leid dat de warmteafgifte in de machinekamer beperkt blijft. Tenslotte hebben de motoren een BV Type Approval. 

Behalve de distributie van Baudouin marine motoren levert ABATO Motoren ook industriemotoren van dit merk. Zo is er naast onderhoud ook een 24/7 storingsdienst en een snelle onderdelenvoorziening. Doordat er meer dan tien service engineers zijn, is er altijd iemand paraat. ABATO Motoren B.V. heeft de afgelopen jaren bewezen dat het 100% van de tijd binnen vier uur op locatie is, dag en nacht. Ook kunt u rekenen op de kundigheid van de Baudouin dealers Zikking en Schriek uit Amsterdam en DBH Diesel Engines uit Dordrecht. 

nl Dutch
X