Algemeen technicus!

De voornaamste taken zijn:

  • In de werkplaats: samenbouwen en supervisie hierop van stroomaggregaten en besturingssystemen voor aggregaten. Uitvoeren van tests en technisch overleg. De focus ligt op de bouw en testen van generatorsets en het regelen dat alles in de werkplaats op rolletjes loopt.
  • Buiten de deur: het meehelpen met het verrichten van service en onderhoud op locatie bij de klant. Je bent hiervoor onderweg in o.a. Nederland, Duitsland en sommige andere landen.

Binnen de functie komen aspecten van besturingstechniek, elektrotechniek en dieselmotorentechniek aan bod. Je werkt nauw samen met je collega’s HBO mechatronica, wtb, elektrotechniek en scheepswerktuigbouwkunde om de produktie- en serviceafdeling op een hoger plan te brengen. Op het gebied van service hebben we een goede naam opgebouwd.

Functie-eisen

Opleiding:

  • MBO mechatronica, elektrotechniek, voertuigtechniek, scheepswerktuigkunde, wtb of energietechniek.
  • Belangstelling voor energieopwekking, besturingstechniek en dieseltechniek.
  • Goede beheersing van de Engelse taal, kennis van de Duitse taal is een pré.

In de bedrijfscultuur van ABATO Motoren draait het om samenwerken en verantwoordelijkheid nemen.

ABATO Motoren biedt:

  • een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met opleiding en ervaring.
  • een smartphone, laptop en een auto van de zaak.
  • de mogelijkheid tot het volgen van verschillende cursussen. Dit is in elk geval NEN-3140 en trainingen in binnen- en buitenland.

Mocht je belangstelling of vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met 088-2228600 of per e-mail aan peno@abato.nl.

Bedrijfsprofiel

ABATO Motoren (www.abato.nl) is importeur van Weichai Power dieselmotoren voor allerhande toepassingen en vervaardigt ook complete generatorsets in ‘s-Hertogenbosch. Tevens voeren we onderhoud aan noodstroomaggregaten en scheepsmotoren in de Benelux, Duitsland en sommige andere landen.

Het is een jong en dynamisch bedrijf. Er is een ongedwongen en goede professionele sfeer. Verder is er volop gelegenheid jezelf te ontwikkelen in de richting van je persoonlijke belangstelling. En door de combinatie werkplaats, buitendienst en kantoor is geen dag hetzelfde!

Mocht je belangstelling of vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met 088 2228600 of peno@abato.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.