Vacature service engineer!

Dit ben jij

  • Technische problemen doorzie je snel vanwege een goede basis en inzicht
  • Je bent iemand die doorzet en je bent betrokken en zorgvuldig
  • Je communiceert goed en bent een echte teamplayer

Qua achtergrond heb je een technische HBO of MBO+ opleiding in de richting Scheepswerktuigkunde, Voertuigtechniek, Elektrotechniek, Mechatronica of een gelijkwaardige studie met affiniteit en ervaring in elektro- en besturingstechniek. Normaalgesproken start je in de werkplaats en wordt je opgeleid door collega’s met ervaring en een trainingsprogramma. Elke maand is er interne cursus. Je gaat al vrij snel meewerken op locatie. Bij voldoende kennis kan je doorgroeien naar een rol als zelfstandig service engineer en inbedrijfsteller.

Je werkt in zelfstandig en in teamverband aan het op up to date houden van nieuwe en bestaande noodstroominstallaties en dieselmotoren en gensets op schepen. Belangrijk werk aan bedrijfskritische installaties.

ABATO Motoren biedt

  • een aantrekkelijk salaris
  • smartphone, laptop en een auto van de zaak
  • uitgebreide mogelijkheden tot scholingen en cursussen
  • een goede pensioenregeling

Een job waarbij je zowel op kantoor, in de werkplaats als bij de klanten aan de slag gaat! Als je van afwisseling houdt, zit je bij ABATO zeker goed!

Bedrijfsprofiel

ABATO Motoren is importeur van Weichai Power en levert de (scheeps-) motoren en stroomaggregaten. Ook voeren we service hieraan uit. Het is een relatief jong bedrijf van 17 personen. De kernwaarden zijn samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. In 2018 is ABATO verhuisd van Tilburg naar ‘s-Hertogenbosch, mede om centraler in Nederland zijn.

Werving naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.