Trekkeraggregaten

Trekkeraggregaten

De trekker aggregaat

Naast dieselaggregaten levert ABATO Motoren ook generatorsets die kunnen worden aangedreven m.b.v. een tractor. Trekkeraggregaten bestaan uit een borstelloze generator, tandwielkast en een driepuntsophanging. Het geheel wordt aangedreven middels de aftakas van de tractor. De vermogensrange van een leverbare trekker aggregaat is 22 kVA tot en met 100 kVA. Wij bouwen het trekker aggregaat volledig naar wens en op maat. Neemt u gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Elektrisch vermogen [kVA] 22 42 60 72 85 100
Vermogen [kW] 17 33 48 85 68 80
Stroomsterkte [A] 32 60 86 104 125 144
Aanbevolen pk 45 80 115 130 155 183

Frequentie- en aardlekbeveiliging

De trekkeraggregaten kunnen worden uitgerust met een frequentiebeveiliging. Dit betreft een beveiliging, die ervoor zorgt dat er bij een schommelende frequentie (waarbij het buiten de randwaarden komt) het aggregaat afslaat. Dit voorkomt dat de (computer)apparatuur binnen uw bedrijf beschadigd raken. De standaard trekkeraggregaten zijn vaak uitgerust met een 30mA aardlekschakelaar. Bij ABATO Motoren heeft u de keuze uit een 30mA, 300mA aardlekschakelaar of een instelbare Aardlekschakelaar.

In onze onderstaande calculator kunt u direct de prijs berekenen voor een trekkeraggregaat. Ook vind u onderstaand een document met aanvullende informatie over onze trekkeraggregaten. Voor technische vragen of informatie kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.

Trekkeraggregaat calculeren

Aanvullende informatie trekkeraggregaten:

ABATO Motoren is zeer gespecialiseerd in diverse soorten aggregaten, bekijk daarom ook onze pagina voor noodstroomaggregaten en aggregaat motoren.

Naast complete dieselmotoren en generatorsets levert ABATO Motoren ook originele onderdelen voor alle producten. Voor een compleet overzicht van de onderdelen die wij u kunnen leveren kunt kijken op onze onderdelenpagina.