Stage Marketing

Afstudeer- of meewerkstage | Student CE / IBL / ORM / Marketing

Opdracht A   Online Marketing voor ABATO Motoren
ABATO Motoren heeft in diverse organische resultaten een hoge positie. Welke stappen kunnen wij hier nog meer in maken? Wij zijn op zoek naar een SEO/SEA plan om deze posities te behouden en te verbeteren

Opdracht B   Kansen voor onderhoud in de datacentermarkt
In de datacentermarkt heeft ABATO Motoren nog weinig naamsbekendheid. Wat kunnen wij doen om deze doelgroep te bereiken?

Opdracht C   Marketingcommunicatieplan: introductie elektrische aandrijvingen
ABATO wil graag elektrische aandrijvingen opnemen in haar assortiment, voor zowel de B2C als B2B markt. Wij zijn op zoek naar een marketing- of salesplan voor één van beide markten.

Opdracht D   Social media en website
ABATO Motoren staat nog in de kinderschoenen wat betreft social media en de website. Hoe kunnen wij onze kanalen inzetten om alles te kunnen delen met ons netwerk?

Opdracht E   Keuze opdracht in overleg
Is er iets wat jou zelf interessant lijkt, wat toepasselijk is in jouw studie en tegelijkertijd relevant voor ons? Alles is bespreekbaar!

ABATO Motoren is een internationaal georiënteerd bedrijf dat waarde creëert voor klanten door producten voor energieopwekking te ontwerpen, bouwen en onderhouden. Zo staan wij (vóór COVID-19) op beurzen in Nederland, Duitsland en België. Daarnaast importeren wij producten uit China, Turkije, Frankrijk en Italië. We creëren waarde door eigen productie maar ook door het bieden van service en de verkoop van motoren en onderdelen.

De marketing- en sales afdeling bestaat uit vier personen en daarnaast hebben wij een website programmeur/specialist in dienst. Wij werken met een CRM systeem genaamd Teamleader, gebruiken KING en Outsmart als service/ordersysteem, WordPress als CMS systeem en hebben iedere week één productiemeeting en twee salesmeetings waar jij ook aan deel zal nemen.

Wat bieden wij jou? ABATO Motoren is een groeiend bedrijf met een open bedrijfscultuur en professionele begeleiding. Je krijgt een plaats binnen ons jonge, gezellige maar hardwerkende team + marktconforme stagevergoeding.

Ben je enthousiast en past deze stage bij jou? Vul dan onderstaand formulier in, neem contact op via info@abato.nl of (beter nog) neem telefonisch contact op via 088-2228600. We kijken uit naar je reactie!

nl Dutch
X