Vacature Spare Parts Coördinator

Nieuwe rol! Jij bent als spare parts coördinator hoofdzakelijk bezig met het coördineren van de spare parts in- en verkoop. Het is een veelzijdige functie, gebaseerd op commercie en administratie. Je zal verantwoordelijkheid gaan dragen voor de (verdere) inrichting van het spares magazijn en het verbeteren van het orderproces. Heb jij affiniteit met voorraadmanagementsystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen:

  • Aanbiedingen maken voor klanten wat betreft onze spare parts (50%)
  • Verbeteren/efficiënter maken van het order proces (25%)
  • Organiseren en stroomlijnen van het spare parts magazijn en inkoopproces (25%)

Hierop kun je rekenen:
Onze kernwaarden zijn vrijheid en verantwoordelijkheid nemen. Hier hoort ook vrijheid bij. We zeggen graag ja tegen een verzoek van een medewerker. Er is bij ABATO veel afwisseling en zelfstandigheid. Verder werken bij ABATO medewerkers met allerlei, veelal technische, achtergronden. Er is een sfeer waarin we steeds voor elkaar en zeker ook voor de klanten klaar staan. We houden ons aan de inkomstenkant bezig met service, productie en doorverkoop. De klanten bevinden zich in meerdere landen.
Ook is er een bijna onbegrensd ontwikkelingsbudget. Verder is er een jaarlijkse bonus op basis van winst en prestaties van de medewerker. Je hebt een 38,25 urige werkweek met 25 vakantiedagen en 2 ADV dagen plus een goede PMT pensioenregeling! Ook is er ruimte voor gezelligheid tijdens -bijvoorbeeld- de wekelijkse borrel.

Jouw doorgroeimogelijkheden:
Er liggen kansen om vanaf de start veel verantwoordelijkheid te krijgen en een echte impact te maken binnen het bedrijf. Bij ABATO krijg je snel verantwoordelijkheden. Ook in het contact met klanten en leveranciers wordt je getraind maar krijg je ook alle ruimte. Bij ABATO leer je al doende verschillende marktsectoren kennen. We werken van de agrarische- tot de zorgsector. We zijn in meerdere landen actief, zeker ook in Duitsland. Je krijgt alle ruimte je te ontwikkelen in een richting die je het beste bij je persoonlijke voorkeuren aansluit.

Dit breng je mee:
Een afgeronde MBO+ opleiding, liefst met ervaring.
Een gezonde hoeveelheid probleemoplossend denkvermogen en initiatief.
Goede beheersing van de Engelse taal.
Technische onderlegdheid is geen vereiste maar zeker een pré.

Collega aan het woord:
“Bij ABATO werken we graag met elkaar samen. Er is een open cultuur waarin we elkaar van alles en nog wat op de hoogte houden. Er wordt onderling ook best veel gebeld. Dit maakt dat iedereen wel weet wat er gaande is. Een voorbeeld van goede samenwerking is dat we laatst met het hele team zo’n beetje de hele nacht doorgewerkt hebben om een project af te krijgen“ Dat was ook nog eens heel gezellig natuurlijk.”

Solliciteren kan gemakkelijk door het formulier hieronder in te vullen of door te mailen naar peno@abato.nl met je motivatie en CV.

nl Dutch
X