ABATO Noodstroomaggregaten

PROJECT DETAILS
PRODUCT : Baudouin PowerKit
CATEGORIE: Noodstroomaggregaat (NSA)
VERMOGEN : 1 t/m 3000 kVA

Abato assembleert aggregaten in de werkplaats in ’s-Hertogenbosch. Alle vermogens zijn mogelijk in combinatie met verschillende opties zoals een automatische omschakeling of parallel bedrijf, koelwaterverwarming, dieselcleaner, wikkelingverwarming en meer.

Ook kan Abato Motoren een op maat gemaakt rookgasafvoersysteem voorzien met verschillende soorten geluiddempers.

Abato noodstroomaggregaten hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding en kunnen vaak snel geleverd worden. Opties als omkastingen en containers kunnen naar wens inhouse ontworpen worden.

Ook beschikt Abato Motoren over een 24/7 service door de eigen storingsdienst en is gecertificeerd om SCIOS keuringen uit te voeren.

Het onderhoud van uw noodstroomaggregaat is zeer belangrijk. Door het onderhoud van uw aggregaat bij te houden kunt u de levensduur van uw aggregaat verlengen. ABATO Motoren kan u voorzien van een persoonlijk samengesteld onderhoudsplan, waarbij onze service engineers 24/7 klaar staan om eventuele storingen of problemen te verhelpen.

Calculeer nu uw noodstroomaggregaat!

Bereken nu wat een noodstroomaggregaat met gewenste opties kost met onze handige calculator of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat!

DutchEnglishGerman