Noodstroomaggregaat

noodstroomaggregaat

ABATO Motoren produceert, levert en onderhoudt noodstroomaggregaten.

Een noodstroomaggregaat is een betrouwbare partner omdat deze automatisch inschakelt bij stroomuitval.

Waarom een noodstroomaggregaat kopen van ABATO?

• Volledig op maat door eigen productie
• Alle vermogens mogelijk van 1kVA tot 3000 kVA (en groter!)
• Beste prijs/kwaliteit verhouding
• 24/7 Service, eigen storingsdienst
• Gecertificeerd SCIOS keuringmeester, VCA, ISO-9001 en NEN3140 monteurs

Naast een stand-alone oplossing is het ook mogelijk een upgrade of uitbreiding te doen aan uw bestaande noodstroomvoorziening of noodstroomaggregaat. De vermogens van een noodstroomaggregaat variëren van 1 kVA tot 3000 kVA en groter. Doordat we een aantal modellen zelf produceren, kunnen wij het aggregaat grotendeels naar uw specifieke wensen bouwen. Ook blijft het mogelijk een standaard Weichai fabrieksaggregaat te leveren.

Eigenschappen van een ABATO noodstroomaggregaat
Bedrijfszekerheid is bij een noodstroomaggregaat van levensbelang. Hiervoor zijn een aantal unieke features ontwikkeld waardoor de aggregaten opstarten en inschakelen als het moment daar is:
• Standaard maandelijks automatisch opstarten en draaien van de aggregaten voor een bepaalde tijd. Wanneer het aggregaat dan niet goed functioneert kunnen wij een eventuele storing tijdig oplossen.
• Ook is het mogelijk om een zogeheten fluisteraggregaat / geluidsarme aggregaat te bouwen. Deze aggregaten zijn extra stil door een geluiddempende behuizing en zorgen ervoor dat uw aggregaat geen geluidsoverlast veroorzaakt.

Standaard range noodaggregaten: beste prijs / kwaliteit verhouding 
Een noodaggregaat hoeft niet duur te zijn. ABATO Motoren bouwt de aggregaten van de standaard range met Weichai Power dieselmotoren. De voordelen van de standaard range met Weichai:
• Degelijk en eenvoudig: Een noodstroomaggregaat hoeft niet continu te draaien maar vanzelfsprekend alleen bij nood, waardoor een eenvoudig en goedkoper model volstaat.
• Plaatsing, installatie, inbedrijfstelling en bediening is eenvoudig: Door samenwerking met elektro-installateurs en uitgebreide ervaringen van klanten met noodstroomvoorzieningen zijn de aggregaten perfect afgestemd.

Merken noodstroomaggregaten
Naast noodstroomaggregaten met Weichai Power dieselmotoren levert ABATO Motoren ook noodstroomsets van alle bekende merken:
• Honda noodstroomaggregaat
• LINZ noodstroomaggregaat
• Stage IIIA noodstroomaggregaat

Bereken direct uw prijs
Gebruik onze aggregaat calculatie module om direct prijzen te berekenen of neem contact op voor een uitgebreid en vrijblijvend advies!

Calculeer hier uw aggregaat >
Neem contact op

Onderhoud noodstroomaggregaat
Het onderhoud van uw noodstroomaggregaat is zeer belangrijk. Met behulp van onderhoud kunt u de levensduur van uw aggregaat verlengen. Onze service engineers staan 24/7 beschikbaar voor storingen of problemen aan uw aggregaat. ABATO Motoren kan u voorzien van een persoonlijk samengesteld onderhoudsplan. Lees meer over onze onderhoudsservice.
Natuurlijk kunt u ook direct uw persoonlijk onderhoudsplan samenstellen.

Calculeer uw onderhoudsplan >

Download:
Lees uitgebreide informatie over noodstroomaggregaten en ABATO in onze PDF brochure.
Brochure noodstroomaggregaten: