Noodstroomaggregaat

ABATO Motoren produceert, levert en onderhoudt noodstroomaggregaten. Een noodstroomaggregaat is een betrouwbare partner omdat deze automatisch inschakelt op het moment dat de stroom uitvalt.

Waarom een noodstroomaggregaat kopen van ABATO?

  • Volledig op maat gemaakt door eigen productie
  • Alle vermogens mogelijk van 1kVA tot 3000 kVA (en groter!)
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding
  • 24/7 service door onze eigen storingsdienst
  • Gecertificeerd SCIOS keuringmeester, VCA, ISO-9001 en NEN3140 monteurs

Naast een stand-alone oplossing is het ook mogelijk een upgrade of uitbreiding te doen aan uw bestaande noodstroomvoorziening of noodstroomaggregaat. De vermogens van een noodstroomaggregaat variëren van 1 kVA tot 3000 kVA en groter. Doordat wij zelf diverse modellen produceren, kunnen wij het aggregaat grotendeels naar uw specifieke wensen bouwen. Ook blijft het mogelijk een standaard Weichai fabrieksaggregaat te leveren.

Eigenschappen van een ABATO noodstroomaggregaat

Bedrijfszekerheid is bij een noodstroomaggregaat van levensbelang. Hiervoor zijn een aantal unieke features ontwikkeld waardoor de aggregaten opstarten en inschakelen als het moment daar is:

  • Standaard maandelijks automatisch opstarten en draaien van de aggregaten voor een bepaalde tijd. Wanneer het aggregaat dan niet goed functioneert kunnen wij een eventuele storing tijdig oplossen.
  • Ook is het mogelijk om een zogeheten fluisteraggregaat/geluidsarme aggregaat te bouwen. Deze aggregaten zijn extra stil door een geluiddempende behuizing en zorgen ervoor dat uw aggregaat geen geluidsoverlast veroorzaakt.

Standaard range noodaggregaten: beste prijs / kwaliteit verhouding 

Een noodaggregaat hoeft niet duur te zijn. ABATO Motoren bouwt de aggregaten van de standaard range met Weichai Power dieselmotoren. De voordelen van de standaard range met Weichai:

  • Degelijk en eenvoudig: Een noodstroomaggregaat hoeft niet continu te draaien maar vanzelfsprekend alleen bij nood, waardoor een goed, kwalitatief maar eenvoudig model volstaat.
  • Plaatsing, installatie, inbedrijfstelling en bediening is eenvoudig: Door samenwerking met elektro-installateurs en uitgebreide ervaringen van klanten met noodstroomvoorzieningen zijn de aggregaten perfect afgestemd.

Merken noodstroomaggregaten

Naast noodstroomaggregaten met Weichai Power dieselmotoren levert ABATO Motoren ook noodstroomsets van alle bekende merken zoals LINZ, maar ook Stage lllA noodstroomaggregaten.

Bereken direct uw prijs

Gebruik onze aggregaat calculatie module om direct prijzen te berekenen of neem contact op voor een uitgebreid en vrijblijvend advies!

Calculeer hier uw aggregaat

Neem direct contact met ons op

Onderhoud noodstroomaggregaat

Het onderhoud van uw noodstroomaggregaat is zeer belangrijk. Door het onderhoud van uw aggregat bij te houden kunt u de levensduur van uw aggregaat verlengen. ABATO Motoren kan u voorzien van een persoonlijk samengesteld onderhoudsplan, waarbij onze service engineers 24/7 klaar staan om eventuele storingen of problemen te verhelpen. Lees meer over onze onderhoudsservice of calculeer uw onderhoudsplan

Download:
Voor uitgebreide informatie over noodstroomaggregaten en ABATO Motoren kunt u onze brochure bekijken.