Noodstroomaggregaat

noodstroomaggregaat

ABATO Motoren produceert, levert en onderhoudt noodstroomaggregaten.

Ook is het mogelijk een upgrade of uitbreiding te doen aan uw bestaande noodstroomvoorziening of noodstroomaggregaat. De vermogens van een noodstroomaggregaat variëren van 1 kVA tot 3000 kVA en groter. Doordat we een aantal modellen zelf produceren, kunnen wij vaak het aggregaat grotendeels naar uw specifieke wensen bouwen. Ook blijft het mogelijk een standaard Weichai fabrieksaggregaat te leveren.

Eigenschappen van een ABATO noodstroomaggregaat
Bedrijfszekerheid is bij een noodstroomaggregaat van levensbelang. Hiervoor zijn een aantal unieke features ontwikkeld waardoor de aggregaten opstarten en inschakelen als het moment daar is. Een belangrijk kenmerk van ABATO Motoren aggregaten is dat ze standaard maandelijks automatisch opstarten en draaien voor een bepaalde tijd. Wanneer het aggregaat dan niet goed functioneert kunnen wij de storing tijdig oplossen. Ook is het mogelijk om een zogeheten fluisteraggregaat / geluidsarme aggregaat te bouwen. Deze aggregaten zijn extra stil en zorgen ervoor dat uw aggregaat geen geluidsoverlast veroorzaakt.

Standaard range 
ABATO Motoren bouwt de aggregaten van de standaard range met Weichai Power dieselmotoren. Deze motoren zijn degelijk en eenvoudig maar toch modern. Deze standaard range is het resultaat van uitgebreide ervaringen van klanten met noodstroomvoorzieningen en samenwerking met elektro-installateurs. Deze samenwerking heeft er ook toe geleid dat de plaatsing, installatie, inbedrijfstelling en bediening relatief eenvoudig is. Naast noodstroomaggregaten met Weichai Power dieselmotoren levert ABATO Motoren ook noodstroomsets van alle bekende merken.

Prijzen en offerte aanvraag
Voor actuele prijzen verwijzen wij u graag naar onze calculatie pagina (zie menu). Daarnaast kunt u te allen tijden met ons contact opnemen voor een offerte aanvraag of voor meer informatie.

Calculeer hier uw aggregaat >

Onderhoud
Het onderhoud van uw noodstroomaggregaat is zeer belangrijk. Met behulp van onderhoud kunt u de levensduur van uw aggregaat verlengen. Onze service engineers staan 24/7 beschikbaar voor  storingen of problemen aan uw aggregaat. ABATO Motoren kan u voorzien van een persoonlijk samengesteld onderhoudsplan.  Lees meer over onze onderhoudsservice.

Natuurlijk kunt u ook direct uw persoonlijk onderhoudsplan samenstellen.

Calculeer uw onderhoudsplan >

Download:
Brochure noodstroomaggregaten: