Vacature Finance Assistant

Nieuwe functie!

Ben jij gezellig, enthousiast, goed met cijfers en op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!

Al sinds 2006 verkoopt ABATO Motoren scheepsmotoren en noodstroomaggregaten van het Chinese merk Weichai. We hebben goede relaties met onze klantenkring, die jaarlijks steeds groter wordt. Verbonden zijn vinden we daarom erg belangrijk. Met onze klanten, maar ook met elkaar. Aan samenwerken en collegialiteit hechten wij veel waarde. Ons jonge, dynamische team staat altijd voor elkaar klaar en we helpen elkaar waar nodig.

Ter uitbreiding van dit leuke team zijn we op zoek naar iemand die als rechterhand van de Finance Manager de hele financiële administratie wil runnen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Debiteuren- en crediteurenbeheer
  • Kas en bank
  • Werving, selectie en personeelsadministratie
  • Voorraadbeheer
  • Onderhoudscontracten opstellen
  • Transport en verzekeringen
  • Klantcontacten onderhouden
  • Ondersteunen Finance Manager
  • Diverse andere financieel-administratieve werkzaamheden

Hierop kun je rekenen:
Veel afwisseling en zelfstandigheid. We houden ons bezig met service, productie en doorverkoop. De klanten bevinden zich in meerdere landen. Verder werken bij ABATO medewerkers met allerlei veelal technische achtergronden. Er is een sfeer waarin we steeds voor elkaar en de klanten klaar staan.

Onze kernwaarden zijn vrijheid en verantwoordelijkheid nemen. We zeggen graag ja tegen een verzoek van een medewerker. Ook is er een bijna onbegrensd ontwikkelingsbudget. Verder is er een jaarlijkse bonus op basis van winst en prestaties van de medewerker. Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Ook is er ruimte voor gezelligheid tijdens -bijvoorbeeld- de wekelijkse borrel.

Jouw doorgroeimogelijkheden:
Er liggen kansen om met het bedrijf mee te groeien en al doende meer verantwoordelijkheden te krijgen.Daarnaast is jouw ontwikkeling  voor ons erg belangrijk. Daarom stellen we samen een opleidingsplan op en zijn de mogelijkheden daarin bijna onbegrensd!

Omdat het bedrijf zo breed georienteerd is, kun je ervaringen opdoen op allerlei gebied.

Dit breng je mee:
Een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding

Ervaring met werving en selectie, HR processen is gewenst voor deze functie.

Collega aan het woord:
Daan: “Bij ABATO werken we graag met elkaar samen. Er is een open cultuur waarin we elkaar van alles en nog wat op de hoogte houden. Er wordt onderling ook veel gebeld. Dit maakt dat iedereen wel weet wat er gaande is. Een voorbeeld van goede samenwerking is dat we in 2020 met het hele team zo’n beetje de hele nacht doorgewerkt hebben om een project af te krijgen“ Dat was ook nog eens heel gezellig natuurlijk.”

Solliciteren kan gemakkelijk door het formulier hieronder in te vullen of door te mailen naar laysa.brander@abato.nl met je motivatie en CV.

nl Dutch
X