Vacature HR Office Manager

HR Office Manager – Fulltime
Nieuwe rol! Jij bent als HR Office Manager vooral bezig met de volgende taken: HR; Finance, Service support plus een gedeelte Sales! Het is een veelzijdige staf-functie. Het zwaartepunt ligt op het HR gedeelte: recruitment om het ingeslagen groeipad verder door te zetten! Ook zorgen dat onze processen goed zijn en bewaken dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen.

Dit ga je doen:

  • Jouw focus ligt op het professionaliseren van het HR gedeelte en werving (50%)
  • Je bent zelfstandig maar werkt ook veel samen met Finance (25%) en
  • Service en Sales voor inkoop en het maken van aanbiedingen (25%)

Hierop kun je rekenen:
Veel afwisseling en zelfstandigheid. We houden ons bezig met service, productie en doorverkoop. De klanten bevinden zich in meerdere landen. Verder werken bij ABATO medewerkers met allerlei veelal technische achtergronden. Er is een sfeer waarin we steeds voor elkaar en de klanten klaar staan.

Onze kernwaarden zijn vrijheid en verantwoordelijkheid nemen. We zeggen graag ja tegen een verzoek van een medewerker. Ook is er een bijna onbegrensd ontwikkelingsbudget. Verder is er een jaarlijkse bonus op basis van winst en prestaties van de medewerker. Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Ook is er ruimte voor gezelligheid tijdens -bijvoorbeeld- de wekelijkse borrel.

Jouw doorgroeimogelijkheden:
Er liggen kansen om met het bedrijf mee te groeien en al doende meer verantwoordelijkheden te krijgen. Omdat het bedrijf zo breed georienteerd is, kun je ervaringen opdoen op allerlei gebied.

Dit breng je mee:
Een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding

Ervaring met werving en selectie, HR processen is gewenst voor deze functie.

Collega aan het woord:
Daan: “Bij ABATO werken we graag met elkaar samen. Er is een open cultuur waarin we elkaar van alles en nog wat op de hoogte houden. Er wordt onderling ook veel gebeld. Dit maakt dat iedereen wel weet wat er gaande is. Een voorbeeld van goede samenwerking is dat we in 2020 met het hele team zo’n beetje de hele nacht doorgewerkt hebben om een project af te krijgen“ Dat was ook nog eens heel gezellig natuurlijk.”

Solliciteren kan gemakkelijk door het formulier hieronder in te vullen of door te mailen naar peno@abato.nl met je motivatie en CV.

nl Dutch
X